BRIEF VOOR LEDEN

 

Leiderdorp, 3 september 2017

Beste leden

Hier een bericht van mij en met dank aan mijn familie voor de vorige berichten.

Vrijdag 1 september ben ik bij de neuroloog geweest voor onderzoek en heb ik adviezen gekregen over hoe nu verder en wat ik wel of niet mag. Ik kan hier lang of kort over schrijven en ik kies voor het laatste. Ik was zeker niet ontevreden over de bevindingen van de neuroloog en resultaten van de tests die zij heeft gedaan. Het herstel gaat lang duren, misschien wel een jaar. De kans is ook aanwezig dat ik niet helemaal volledig herstel.

Door deze pech en de constatering van de neuroloog heb ik besloten, na advies halen bij vrienden en familie, om het centrum per direct en definitief te sluiten.

De beslissing om te stoppen speelt al langer door mijn hoofd. Na 27 jaar is dit geen gemakkelijk, maar wel een realistisch besluit. De meeste leden weten misschien dat ik twee kunstheupen heb die nu al meer dan 20 jaar oud zijn. De angst dat ook deze de komende tijd vervangen moeten worden of dat er met die heupen iets mis zou gaan hield me erg bezig. Ook zo’n ingreep zou betekenen dat het centrum gedurende langere tijd dicht zou moeten gaan. Dicht zijn betekent voor mij geen inkomen. Alles bij elkaar moet ik dit besluit dus nemen.

De huidige maand september staat in het kader voor het organiseren van veel zaken om het op een goede en nette manier af te sluiten. Gelukkig heb en krijg ik hulp van vrienden en familie. Ik hoop dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze beslissing. Geloof me, ik zal het gezamenlijk sporten ontzettend missen.

Hoe of wat met de abonnementen?
Als iemand geld van zijn of haar nog lopende abonnement terug wil vorderen, stuur dan een briefje met uw IBAN rekeningnummer of mail met als titel ‘Abonnement’ naar een van de onderstaande adressen. Ik ga mijn best doen om in de afronding van de zaak dit geld bijeen te onderhandelen.

Ik dank een ieder voor de hartelijke wensen voor sterkte en steun. Ik ga in het tempo passend bij mijn aandoening mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk te herstellen. Ik hoop zo spoedig mogelijk weer samen met jullie buiten te kunnen fietsen. Daar zie ik enorm naar uit.

Dank voor de fijne sportieve en mooie momenten.

Met lieve en sportieve groet,

Pat

E-mail: preverra@gmail.com
Adres: Rozemarijntuin 45,  2353 PC Leiderdorp

Hou deze site de komende weken in de gaten, wij doen onze uiterste best voor een eventuele overname van het centrum.